Spíler Buda - Történet

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretnének összefutni, azt a Spíler Budában tennék

scroll

Történet

A Spíler Baltazár kalandos életű kisöccse, épp mint egy belevaló srác egy Guy Ritchie moziból. A nők kedvence, akinek mindig van egy sztorija. Elegáns, de nem fél feltűrni az ingujjat. Mint James Bond és Johnny Quid - egy személyben. A Spíler valamikor a 19. század végén látta meg a napvilágot Budapesten. Itt nyitotta meg első és leghíresebb, mára ikonikussá vált gastropubját, amit a saját nevével fémjelzett.

Azt mondják, a ’20-as évek végén Shanghaiban élt, ahol Mr Wong, a kínai alvilág fejének lányával esett szerelembe. Spíler megküzdött Mr Wonggal és alvilági birodalmával, ám végül elhagyta az országot.

Testvére, Baltazár segítségével a napfényes Costa del Solra menekült, hogy egy időre felszívódjon rosszakarói elől. Így született meg Spanyolországban a Spíler Beach Club.

Spíler Béla egész életét igazi rocksztárként élte le. Egy rövid pihenő után a napos marbellai tengerpartról visszatért a Budai-hegyvidékre, hogy megnyissa a Spíler Budát vagány, belevaló barátainak. A pletykák szerint néhányan már a saját szemükkel is látták itt őt.

Spíler Shanghai
Spíler Shanghai Slíler Slíler Slíler Slíler Slíler

Ebédelj a Spílerben minden hétköznap!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az aktuális ajánlatot.

Feliratkozom