Spíler Buda - Történet

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretnének összefutni, azt a Spíler Budában tennék

scroll

Történet

A Spíler Baltazár kalandos életű kisöccse, épp mint egy belevaló srác egy Guy Ritchie moziból. A nők kedvence, akinek mindig van egy sztorija. Elegáns, de nem fél feltűrni az ingujjat. Mint James Bond és Johnny Quid - egy személyben. A Spíler valamikor a 19. század végén látta meg a napvilágot Budapesten. Itt nyitotta meg első és leghíresebb, mára ikonikussá vált gastropubját, amit a saját nevével fémjelzett.

Azt mondják, a ’20-as évek végén Shanghaiban élt, ahol Mr Wong, a kínai alvilág fejének lányával esett szerelembe. Spíler megküzdött Mr Wonggal és alvilági birodalmával, ám végül elhagyta az országot.

Testvére, Baltazár segítségével a napfényes Costa del Solra menekült, hogy egy időre felszívódjon rosszakarói elől. Így született meg Spanyolországban a Spíler Beach Club.

Spíler Béla egész életét igazi rocksztárként élte le. Egy rövid pihenő után a napos marbellai tengerpartról visszatért a Budai-hegyvidékre, hogy megnyissa a Spíler Budát vagány, belevaló barátainak. A pletykák szerint néhányan már a saját szemükkel is látták itt őt.

Spíler Shanghai
Spíler Shanghai Slíler Slíler Slíler Slíler Slíler

Kövesd első kézből Spíler Béla kalandjait, iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az aktuális ajánlatot.

Feliratkozom