MOM étterem - A Spíler Buda szeretettel vár a MOM Park bejáratánál!

Spíler Buda

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

MOM étterem: fedezd fel a Spíler Budát a MOM Parkban

A budapesti gasztronómiai- és éjszakai élet ikonikus játékosa, a Spílerek legújabbikja, a Spíler Buda a MOM Park bejáratánál várja szeretettel vagány vendégkörét. 

Egy igazi vagány hely, amiben benne van a Rock, a féktelenség, az a csillogás amitől Te is sztárnak érezheted magad… Ha csak egy ínycsiklandó vacsora, néhány ütős koktél vagy pár pohár bor erejéig is, de ezen a helyen Te magad is rocksztár lehetsz! 


A MOM étteremben az élet sosem áll meg: reggeltől késő estig veletek – értetek - pörgünk, fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy a legmenőbb helyet teremtsük meg a városban, ahova érdemes ellátogatni egy-egy koktélozós estére, egy szuper vacsorára, vagy akár privát rendezvényre is. 
 

MOM étterem – stílusos enteriőrrel

A Spílerek nyújtotta élményhez hozzátartozik az az egyedi milliő, amelyet különleges enterőrünk nyújt számotokra. A csillogás, a finom anyagok használata, a vagány ülőhelyek az étteremben, sőt, még stílusos bárunk is mind azt a célt szolgálja, hogy igazán menőnek érezhesd magad. 

 

MOM étterem – vagány ételekkel

A menő stílus, a vagány dekoráció még csak a kezdet! A MOM Parknál lévő éttermünk gasztronómiában is az élen jár. A legjobb hamburgereket, steak húsokat találjátok az étlapon, de szuper salátákkal, grill ételekkel és komfort food-dal is egyaránt várunk. 


Természetesen a street food fogások nálunk csakis a legjobb alapanyagokból készülhetnek, ami garantálja, hogy emlékezetes gasztronómiai élményben lesz részetek! 

 

MOM étterem – fantasztikus italokkal

A hangulat és a vagány ételek adottak, az i-re a pontot azonban minden kétséget kizáróan szuper italkínálatunk teszi fel. Egyedi kézműves sörökkel, zamatos borokkal ugyan úgy várunk, mint rengeteg ütős és finom koktéllal. 

 

MOM étterem: egy igazi ezerarcú hely, ahol mindenki megtalálja a számítását…

A Spíler Buda megálmodásakor fontosnak tartottuk, hogy a budai oldal életének ritmusát is le tudjuk követni. Ennek megfelelően ez az éttermünk napközben üzletemberek, a vásárlásban megéhező vendégek nyüzsgésével van tele, és akár egy partnertalálkozóra is alkalmas, míg az esti órákban felveszi trendi álarcát, és a bulira készülődő fiatalok, vagány pasik és szuper csajok veszik át az irányítást. 


Fedezd fel Te is a Spíler-élményt a Spíler Budában, a MOM Park bejáratánál! 

 


 


Kapcsolódó cikkek:

Rólunk írták

Rólunk írták

“A bárpult beidéz egy hetvenes évek közepi luxusszállós kávézót is, ahol James Bond vár egy szovjet ügynökre, hogy megmutatassa neki az 1977-es Star Wars legendás bárjelenetének storyboardját…”
TAXI magazin
“A rock’n’roll indikálja, hogy fajsúlyosabb fogásokért is elindulhatunk hozzájuk: igen komoly burger- és steakválasztékot állítottak össze. Elvégre, ha egyszer véletlenül Ozzy is betérne, mindenbizonnyal nem avokádó toastot rendelne.”
WeLoveBudapest

Ebédelj a Spílerben minden hétköznap!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az aktuális ajánlatot.

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: booking@spilerbp.hu

Vasárnaptól szerdáig 20:00-ig, csütörtökön, pénteken és szombaton 19:00-ig tudunk foglalást felvenni. Ezeken az órákon túl érkezési sorrendben fogadjuk a vendégeket. 12 fő feletti foglalás esetén keress minket itt: booking@spilerbp.hu

 

Útvonalterv