Kóstold meg a Spílerben a Bortársaság legújabb borait.

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretnének összefutni, azt a Spíler Budában tennék

scroll

Bortársaság

Kéthetente új borokkal várunk a Spíler Budában, melyeket aztán megvásárolhatsz a Bortársaság boltban.

Világutazó és igazi borimádó volt Spíler Béla. Utazásai során bejárta a világ legnagyobb borrégióit - Toscanától Baroloig, Burgundiától Bordeaux-ig, Riojatól a Rajnáig mindenhol ismerték a nevét. Volt idő, amikor Champagne volt a második otthona.

 

Hatalmas borpincéjében a legkiválóbb palackokat tartotta - de csak vintage tételekre gondolj, ugyanolyan lelkesen vett elő egy egyszerűbb furmintot vagy egy rajnai rizlinget, mint egy évjáratos champagne-t. 

Hatalmas borozós estéin rocker barátai zenéltek, volt, hogy egész Buda beleremegett. 

Nyitott volt a világra és az új borokra is, alig várta, hogy kijöjjenek az új évjáratok és újabb és újabb tételeket kóstoljon meg. 

 

Elhatározta, hogy a bor iránti szeretetét elhozza az egyik kedvenc helyére, a Spíler Budába is. A Spíler Buda egy olyan hely, ahol a kaland és a jó bor egybeolvad, kitörölhetetlen nyomot hagyva minden vendégben. 

 

Spíler Bélával és a Bortársasággal együtt egy kalandra hívunk most Téged! Kóstold meg a Spíler Budában a Bortársaság legújabb borait, ezután kapj fel a MOM Parkban a Bortársaság boltban pár palackkal.

Kéthetente új borokkal várunk a Spíler Budában, melyeket aztán megvásárolhatsz a Bortársaság boltban.

 

Aktuális bor 2023. december:

Bott Frigyes Furmint 2022

A feldolgozás, elkészítés a lehető legegyszerűbb, héjon áztatás nélkül, egész fürtös préselés után spontán erjedés hordóban, majd palackozás szűrés nélkül, mégis tisztán, seprős jegyek és ízek nélkül.  Nagy bor, finom részletekkel, a furmint elegáns és könnyen fogyasztható stílusával és a borvidékre jellemző élénk ízekkel.

 

Bott Frigyes Kadarka 2022

Részben egész fürtös préselés, spontán erjedt, 9 hónap hordós érlelés. Ízében és illatában rengeteg piros bogyós gyümölcs (cseresznye, szamóca, csipkebogyó) és fűszerpaprika, elegáns hordóhasználat. Egyensúlyos, frissítő korty, hosszú lecsengés.

 

Milyen ételhez ajánljuk?

Karácsonyi Táblás ajánlatunk


Kapcsolódó cikkek:

Légy szülinapos Spíler – kihagyhatatlan ajánlatokkal!

Közeledik a szülinapod és a tökéletes helyszínt keresed? Egyáltalán mitől lesz tökéletes egy helyszín? Minden ízlés és elgondolás kérdése, de van, amiben mindenki egyet érthet; buli, menő koktélok és egy kis habzóbor az alapja minden fantasztikus estének.

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“A bárpult beidéz egy hetvenes évek közepi luxusszállós kávézót is, ahol James Bond vár egy szovjet ügynökre, hogy megmutatassa neki az 1977-es Star Wars legendás bárjelenetének storyboardját…”
TAXI magazin
“A rock’n’roll indikálja, hogy fajsúlyosabb fogásokért is elindulhatunk hozzájuk: igen komoly burger- és steakválasztékot állítottak össze. Elvégre, ha egyszer véletlenül Ozzy is betérne, mindenbizonnyal nem avokádó toastot rendelne.”
WeLoveBudapest

Kövesd első kézből Spíler Béla kalandjait, iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az aktuális ajánlatot.

Feliratkozom

Cím & Info

1123 Budapest, Alkotás u. 53.
/ MOM Park /

Tel: +36 1 800 9218
Email: hello@spilerbuda.hu

H – Szo: 11:30 - 23:00
V: 11:30 – 18:00

Útvonalterv