Steak étterem Budapesten | steak-ek, BBQ, grill ételek a MOM Parknál a Spíler Budában

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretnének összefutni, azt a Spíler Budában tennék

scroll

Steak étterem Budapesten – húsimádók kedvence Budán, a MOM Park-nál

Odáig vagy a szaftos húsokért, az íncsiklandó steakekért és a grill ételekért? Jöhet egy jó BBQ valamilyen speciális körettel? Szeretnél egy vagány, vérbeli steak éttermet felfedezni Budapesten? Már meg is találtad…

A Spíler Buda ugyanis éppen ezt kínálja Neked. Steak éttermünk Budapesten arra törekszik, hogy a lehető legjobb minőségű hósokból készítse el az igazán vagány emberek kedvenceit! Fedezd fel a Spíler élményt ezúttal a budai oldalon, ismerd meg kínálatunkat! 

 

Steak étterem Budapesten: ahol testes ételek várnak

A Spíler Buda megálmodásakor egy valódi sztárhelyet képzeltünk el: a steak étterem hangulatában teremti meg a Rock’n’Roll-t, a csillogást – ahol ha csak néhány órára is, de Te magad lehetsz a sztár! 


Ráadásul, ahogy a WeLoveBudapest is mondta rólunk:
„A rock’n’roll indikálja, hogy fajsúlyosabb fogásokért is elindulhatunk hozzájuk: igen komoly burger- és steakválasztékot állítottak össze. Elvégre, ha egyszer véletlenül Ozzy is betérne, minden bizonnyal nem avokádó toastot rendelne.”

 

És valóban: steak éttermünk kínálatában felfedezheted a legjobb minőségű alapanyagokból készült steakeket, BBQ húsokat és grill ételeket egyaránt – a hozzájuk legjobban passzoló, különleges köretekkel, steak burgonyával vagy éppen dirty fries-szal. 

 

Steak étterem Budapesten: azért vega barátnőd se hagyd otthon…

Persze pontosan tudjuk, hogy csak húsos fogásokból, steak-ekből álló étlapot tartani a mai világban egy étteremnek öngyilkosság volna, ezért természetesen azokra is gondoltunk, akik nem osztoznak hitvallásunkban a jó húsokról… Számukra étlapunkon többféle különleges salátát helyeztünk el, amely nekik főételként, nekünk a húsok mellé köretként is szuper választás.

 

Italok, ahogy egy steak étteremben lennie kell

Egy kiváló steakhez, a testes ízekhez egy (egy?) finom ital is dukál! Erre is gondoltunk: steak éttermünkben Budapesten a legjobb kézműves sörökkel, szenzációs borokkal és ütős koktélokkal várunk minden kedves Vendégünket.


Akár egy kiadós vacsorára, akár egy kellemes, beszélgetéssel és nevetéssel eltöltött estére, vagy éppen egy üzleti megbeszélésre érkeznétek hozzánk, kínálatunkban nem fogtok csalódni! 
 


Kapcsolódó cikkek:

Rólunk írták

Rólunk írták

“A bárpult beidéz egy hetvenes évek közepi luxusszállós kávézót is, ahol James Bond vár egy szovjet ügynökre, hogy megmutatassa neki az 1977-es Star Wars legendás bárjelenetének storyboardját…”
TAXI magazin
“A rock’n’roll indikálja, hogy fajsúlyosabb fogásokért is elindulhatunk hozzájuk: igen komoly burger- és steakválasztékot állítottak össze. Elvégre, ha egyszer véletlenül Ozzy is betérne, mindenbizonnyal nem avokádó toastot rendelne.”
WeLoveBudapest

Ebédelj a Spílerben minden hétköznap!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az aktuális ajánlatot.

Feliratkozom

Cím & Info

1123 Budapest, Alkotás u. 53.
/ MOM Park /

Tel: +36 1 800 9218
E-mail: hello@spilerbuda.hu

H – Szo: 11:30 - 23:00
V: 11:30 – 21:00

Útvonalterv