Rendezvényhelyszín Budán | privát rendezvények, születésnapi party-k, koktélparty-k vagy céges reggelik, vacsorák, csapatépítő programok helyszíne

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretnének összefutni, azt a Spíler Budában tennék

scroll

Spíler Buda | rendezvényhelyszín Budán

Vagány, belevaló, nagyvilági rendezvényhelyszín Budán! Ez a Spíler Buda, amely a Hegyvidék kapujában, a MOM Parknál vár rendezvényekre is. A Rock’n’Roll életérzés, a féktelenség, a finom anyagok és a csillogás ugyanis már nem csak a hétköznapokban elérhető, de akár saját privát, vagy céges rendezvényed számára is megadja azt a pluszt, amiért még évekig mindenki erről az alkalomról fog beszélni…

 

A Spíler Buda mint rendezvényhelyszín Budán

A lüktető, pezsgő belvárosi életben a mindennapok egyik színfoltjaként is gondolhatunk rá, vagy akár egy exkluzív, privát jellegű party otthonaként, netalán egy emlékezetes üzleti reggeli, brunch vagy éppen céges csapatépítő vacsora helyszíneként is tökéletes.


Mindez csak rajtad múlik.

 

A Spíler Buda markáns és stílusos megjelenésével éppen az, ami szeretnéd, hogy legyen: egy örökké elmédbe vésődő és soha nem felejthető rendezvényhelyszín.

 

Cégek számára rendezvényhelyszínként Budán:

-    üzleti reggeli/ebéd/vacsora helyszín
-    sajtótájékoztató helyszín
-    csapatépítő programok tökéletes helyszíne
-    brunchok, megbeszélések és meetingek tere

 

Magánszemélyek számára rendezvényhelyszínként Budán:

-    vagány születésnapi helyszín
-    évfordulós vacsora helyszín
-    menő pezsgőzések, csajos beszélgetések helye
-    vagy éppen egy exkluzív koktélparty helyszíne

 

Más ötleted van? Szeretettel várjuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva és éld át a Spíler élményt Budán is, a MOM Parkban, akár saját rendezvényeden is! 

 

 

A Spíler Buda kínálata rendezvényekre

Ahogy azt a mindennapokban is megszokhattad a Spílerekben, a Spíler Budában rendezvényeden is várnak a legjobb kézműves hamburgerek, a superfood ételek vagy éppen a rusztikus pizzák, gyönyörű steakjeink. Barátaiddal megosztható előételek széles palettáját találod itt, hogy a közösségi élmény ez ételek megosztásában is érezhető legyen.


Rendezvényhelyszínként Budán lehetőséged van az eseményre a la carte felszolgálást, svédasztalos tálalást kérni vagy épp megálmodni a legváltozatosabb shared plate-eket is, de akár előre egyeztetett menüsorral is várhatunk, vagy kanapés fogadásra is van lehetőséged. 


Spíler, ahogy csak Te akarod! 

 

Rendezvényhelyszín Budán: a Spíler Buda italkínálata

Szeretünk enni és szeretünk inni is. Egy nagyszerű rendezvény pedig – legyen szó akár egy privát, exkluzív buliról vagy éppen egy vagány céges rendezvényről – nem működhet a megfelelő italkínálat nélkül. 


Szerencsére erre nincs is szükség, hiszen a Spíler Budában rendezvényedre is érvényes mindennapi kínálatunk: egyedülálló, újvilági borok, kézműves sörök és fergeteges, szexi koktélok között minden eseményre megtaláljátok a tökéletes italcsomagot!

 

Beszéljenek helyettünk a képek! 

Rendezvényhelyszín Budán
 

 

budai rendezvényhelyszín

 

budapesti rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín Budán


Rólunk írták

Rólunk írták

“A bárpult beidéz egy hetvenes évek közepi luxusszállós kávézót is, ahol James Bond vár egy szovjet ügynökre, hogy megmutatassa neki az 1977-es Star Wars legendás bárjelenetének storyboardját…”
TAXI magazin
“A rock’n’roll indikálja, hogy fajsúlyosabb fogásokért is elindulhatunk hozzájuk: igen komoly burger- és steakválasztékot állítottak össze. Elvégre, ha egyszer véletlenül Ozzy is betérne, mindenbizonnyal nem avokádó toastot rendelne.”
WeLoveBudapest

Kövesd első kézből Spíler Béla kalandjait, iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az aktuális ajánlatot.

Feliratkozom

Cím & Info

1123 Budapest, Alkotás u. 53.
/ MOM Park /

Tel: +36 1 800 9218
Email: hello@spilerbuda.hu

H – Szo: 11:30 - 23:00
V: 11:30 – 18:00

Útvonalterv
X