Nézd velünk a világ legnépszerűbb sporteseményét!

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretnének összefutni, azt a Spíler Budában tennék

scroll

Super Bowl a Spíler Budában!

2020. február 2-án magyar idő szerint 21:30-kor kezdődik a világ legnézettebb sporteseménye, a Super Bowl döntő. Idén nálunk is 3 óriás kivetítőn nézhetitek a meccset és a világhírű halftime showt, amelynek előadója idén JLo & Shakira lesz.

 

 

Egy speciális menüvel várunk minden amerikai foci rajongót: kézműves burgerek mindenki igényeinek megfelelően, egy külön erre az estére megálmodott Super Bowl DOUBLE Burger, kiváló falatok és a meccs közben közösen elfogyasztható opciók. A hab a tortán: amerika két kedvenc desszertje.  Kattints IDE a menüért.

 

Az ételek mellé egész este elérhető lesz Magyarország legjobb kézműves söreiből való válogatásunk.

 

A részvételhez szükséges 4500 Ft előleg befizetése, ami teljes egészében lefogyasztható az este folyamán. Az előleget IDE kattintva tudod online fizetéssel rendezni, ezzel biztosítva helyedet az estére.

 

 

 

 

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ
Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Mom Gasztronómia Kft. által alkalmazott adatvédelmi, adatkezelési elveket, és a társaság adatvédelmi, adatkezelési politikáját, amelyet a társaság, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el. Cégünk a foglalások kezelésével kapcsolatban különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”) rendelkezéseit.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a foglalást 4500 Ft/fő előleg befizetés után tudjuk garantálni, melyet itt a BookioPro felületén keresztül 2020. február 1-ig tudnak online rendezni. Az előleg teljes összege lefogyasztható, a végszámlából fennmaradó összeg a helyszínen kerül rendezésre bankkártyás vagy készpénzes fizetéssel.Amennyiben az előleg befizetéséről számlát szeretne, kérem a számlához szükséges adatokat (Név, Cím, Adószám) küldje el a janos.homonnai@spilerbuda.hu email címre és 3 munkanapon belül elektronikus formában küldjük a számlát.

 

FOGLALÁSI KÖTELEZETTSÉG
A Foglalással egyetért, és garantálja azt, hogy az online asztalfoglalás szolgáltatást kizárólag asztalfoglalás céljából használja, és megtiszteli az éttermünket azzal, hogy a lefoglalt időpontban megjelenik. A Spíler Buda fenntartja a jogot, hogy késés esetén az asztalt másnak kiadja.  

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK
A lemondási határidő 2020. január 28-a. Az esemény jellegére való tekintettel lemondást nem áll módunkban elfogadni minden a dátum előtti foglalással, illetve az ezután beérkező foglalásokkal kapcsolatban. A befizetett előleget nem áll módunkban visszatéríteni.


Kapcsolódó cikkek:

Rólunk írták

Rólunk írták

“A bárpult beidéz egy hetvenes évek közepi luxusszállós kávézót is, ahol James Bond vár egy szovjet ügynökre, hogy megmutatassa neki az 1977-es Star Wars legendás bárjelenetének storyboardját…”
TAXI magazin
“A rock’n’roll indikálja, hogy fajsúlyosabb fogásokért is elindulhatunk hozzájuk: igen komoly burger- és steakválasztékot állítottak össze. Elvégre, ha egyszer véletlenül Ozzy is betérne, mindenbizonnyal nem avokádó toastot rendelne.”
WeLoveBudapest

Ebédelj a Spílerben minden hétköznap!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az aktuális ajánlatot.

Feliratkozom

Cím & Info

1123 Budapest, Alkotás u. 53.
/ MOM Park /

Tel: +36 1 800 9218
E-mail: hello@spilerbuda.hu

H – Szo: 11:30 - 23:00
V: 11:30 – 21:00

Útvonalterv