Ajándék gyerekmenü a Spíler Budában minden nap 17:00-ig!

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretnének összefutni, azt a Spíler Budában tennék

scroll

Kids Eat Free ajánlat a Spíler Budában minden nap!

Visszajövünk!

A gyerekek étkezését mi álljuk minden nap 17:00-ig!

 

Hitvallásunk szerint fontos a közös idő, azon belül is a közös étkezések megteremtése, így ezzel szeretnénk ösztönözni a szülőket, hogy a gyerekeket is minél hamarabb vezessék be az éttermi étkezések örömeibe. Bátran mozduljanak ki otthonról és töltsenek együtt egy ebédet nálunk! A Spíler Buda hatalmas zöld terasza igazi oázis a MOM Park bejáratánál. Teraszunk fűtött, ezért a hűvüsebb napokon sem kellemetlen kint ülni. 

Gyerekmenünkön igyekeztünk a lurkók legnagyobb kedvenceit összeválogatni, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

 


Mit kell tudni a Kids Eat Free ajánlatról?

 

Érvényes minden nap 17:00-ig, 7 év alatti gyermek esetén vehető igénybe legalább egy főétel fogyasztása mellett, azaz 1 adag főétel mellé 1 adag étel választható díjmentesen. Az ajánlatban szabadon választható bármelyik, az étterem aktuális gyermekmenüjén található ételek közül. 

 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben az étellel kapcsolatban cserére, vagy módosításra kerül sor, az extra költséggel járhat. 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Super Bowl a Spíler Budában!

2020. február 2-án magyar idő szerint 21:30-kor kezdődik a világ legnézettebb sporteseménye, a Super Bowl döntő. Idén nálunk is 3 óriás kivetítőn nézhetitek a meccset és a világhírű halftime showt, amelynek előadója idén JLo & Shakira lesz.  

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“A bárpult beidéz egy hetvenes évek közepi luxusszállós kávézót is, ahol James Bond vár egy szovjet ügynökre, hogy megmutatassa neki az 1977-es Star Wars legendás bárjelenetének storyboardját…”
TAXI magazin
“A rock’n’roll indikálja, hogy fajsúlyosabb fogásokért is elindulhatunk hozzájuk: igen komoly burger- és steakválasztékot állítottak össze. Elvégre, ha egyszer véletlenül Ozzy is betérne, mindenbizonnyal nem avokádó toastot rendelne.”
WeLoveBudapest

Ebédelj a Spílerben minden hétköznap!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az aktuális ajánlatot.

Feliratkozom

Cím & Info

1123 Budapest, Alkotás u. 53.
/ MOM Park /

Tel: +36 1 800 9218
E-mail: VédettEmailCím

H-Sze - 11:30 - 22:30

Cs-Szo - 11:30 - 23:30

V - 11:30 – 17:00

Útvonalterv