Rendezvényhelyszín Budapesten: éld át a Spíler élményt rendezvényeden is!

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretnének összefutni, azt a Spíler Budában tennék

scroll

Spíler Original: budapesti rendezvényhelyszín, vagány vendégeknek

Éld át a Spíler élményt akár rendezvényeden is! Budapest ikonikus bisztrója, pubja rendezvényre is vár, legyen szó akár egy privát party-ról, egy vagány céges rendezvényről vagy épp egy laza, trendi esküvői mulatságról. 

Mit nyújt a Spíler Original budapesti rendezvényhelyszínként?

Ha jártál már nálunk, biztosan nem kell bemutatnunk a pezsgő belvárosi hangulatot, a minőségi street food kínálatunkat, a laza, vagány környezetet, amelyet izgalmas magyar kézműves sörökkel és válogatott borokkal teszünk még különlegesebbé. A Spíler Original napközben egy kellemes, laza bisztró, ahol a magyar és zsidó klasszikusok és a hamburger kapja a főszerepet, éjjel pedig a nyüzsgő éjszakai élet központja: a hatalmas bárpultnak, a télen fedett terasznak és a nálunk összegyűlt vagány embereknek köszönhetően igazi budapesti belvárosi party helyszín.


De mi van, ha nem csak egy „beülős” helyet kerestek? Ha rendezvényhelyszínként, saját vendégeiddel, saját kívánságaiddal szeretnéd felpörgetni a bulit, erre is van lehetőséged! 

 

Kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

 

A Spíler Original: budapesti rendezvényhelyszín, minden alkalomra

A Gozsdu udvar szívében a Spíler éttermében akár 80 fő is kényelmesen elfér, míg a teraszon további 50 főt tudunk fogadni – így akár közepes létszámú rendezvények megrendezésére is alkalmas ikonikus helyszínünk. 


Mivel a Spíler Original valóban a budapesti belvárosi élet egyik legnépszerűbb helyszíne, ezért teljeskörű zártkörűsítést nem ígérhetünk (ha mégis ilyenre vágysz, a Spíler Shanghai Secret Bar-ja és Hidden Room-ja vár szeretettel, ami 25-30 fős látszámtól már ideális helyszín lehet vendégeinknek), de higgy nekünk: nagyszerű vendégkörünk csak emeli majd a hangulatot, és természetesen mindent megteszünk azért, hogy vendégeid élvezhessék rendezvényed, a lehető legjobb asztaloknál ülve. 

 

Milyen rendezvényeket vállalunk a Spíler Originalban?

A szuper elrendezés és a népszerű, központi lokáció rendkívül jó rendezvényhelyszínné teszi a helyet – így gyakorlatilag eseményednek csak a képzelet szabhat határt. Nézzük a teljesség igénye nélkül, milyen eventeknek adtunk már otthont! 

 

Privát bulik, rendezvényhelyszín magánemberek számára

Születésnapi party-k, lány- és legénybúcsúk, osztálytalálkozók és névnapi bulik, házassági évfordulós vacsorák… Ez csak néhány azon alkalmak közül, amelyekre szeretettel várunk Titeket! A vagány hangulatnak, a különleges dekorációnak és a Gozsdu udvar fiatalos lendületének köszönhetően minden kétséget kizáróan a privát bulik a legnépszerűbbek nálunk – ám nem kizárólag! 

 

Laza céges vacsorák, üzleti reggelik és vállalati bulik: csak menő cégeknek

Fiatalos, lendületes, inspiráló. Kell ennél több egy vagány cég rendezvényéhez? 


A Gozsdu udvar, és így bisztrónk is, reggelente egészen más arcát mutatja – épp úgy étteremként, mint budapesti rendezvényhelyszínként. Míg az este a buliról, a vidám nevetésről és a nagy beszélgetésről, a DJ pultból hallatszó angolszász zenétől hangos, addig a reggelek jóval meghittebbek: jó megközelíthetőségünknek köszönhetően így az üzleti reggelik, céges megbeszélések helyszínét is szolgálhatjuk.


Ahogy telik a nap, úgy jelennek meg az egyre lazább hangulatú események, míg esténként laza, kötetlen hangulatú céges csapatépítő helyszínként is kiváló választás a Spíler Original.

 

Na, ki a Spíler?!
 


Kapcsolódó cikkek:

Let's Rock'N'Rolla

„Azt kérdezitek mi is az a RocknRolla? Megmondom, ez nem csak a zenéről szól és a buliról. Nem, ennél sokkal többről barátaim. Mindannyian szeretünk jól élni a magunk módján, ki ezt, ki azt kívánja elérni, ki így, ki úgy szereti az életet, mások vagyunk mindannyian. De az igazi RocknRolla mindet akarja….” Archy a Spíler c. filmből.

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“A bárpult beidéz egy hetvenes évek közepi luxusszállós kávézót is, ahol James Bond vár egy szovjet ügynökre, hogy megmutatassa neki az 1977-es Star Wars legendás bárjelenetének storyboardját…”
TAXI magazin
“A rock’n’roll indikálja, hogy fajsúlyosabb fogásokért is elindulhatunk hozzájuk: igen komoly burger- és steakválasztékot állítottak össze. Elvégre, ha egyszer véletlenül Ozzy is betérne, mindenbizonnyal nem avokádó toastot rendelne.”
WeLoveBudapest

Ebédelj a Spílerben minden hétköznap!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az aktuális ajánlatot.

Feliratkozom

Cím & Info

1123 Budapest, Alkotás u. 53.
/ MOM Park /

Tel: +36 1 800 9218
E-mail: hello@spilerbuda.hu

H – Szo: 11:30 - 23:00
V: 11:30 – 21:00

Útvonalterv